Jong talent als kartrekker van digitale verandering

Jong talent als kartrekker van digitale verandering

ORMIT Nederland

ORMIT Nederland

     

Al jarenlang wordt gezegd dat digitalisering de zorg goedkoper kan maken, maar ook aangenamer en het kan zelfs bijdragen aan een oplossing voor het dreigende personeelstekort. De uitbraak van het coronavirus heeft de digitalisering in rap tempo versneld. Door corona verdertigvoudigde het aantal beeldbelafspraken in Nederland. Ook in de zorg heeft beeldbellen een opmars gemaakt. Benieuwd naar op maat gemaakte oplossingen voor het personeelstekort?

Maak een afspraak >>

Het is de zorg van de toekomst, die door corona sneller komt dan verwacht. Dat ziet ook het kabinet dat dit jaar 77 miljoen euro beschikbaar stelt voor digitalisering in de zorg. Heel mooi, maar dit betekent ook nog meer druk op de bestaande processen en de IT-infrastructuur, die vaak al overbelast zijn. En tegelijkertijd moeten deze ook nog eens omgevormd worden om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van nieuwe technologie. Mensen in de zorg willen zich bezighouden met hun vak, het verzorgen en beter maken van patiënten, niet met administratieve romplomp en ingewikkelde, inefficiënte processen. Wie gaat de kar voor de digitale innovatie in de zorg trekken?


De kartrekkers

Hier ligt voor de zorg een uitgelezen kans om een nieuwe groep jonge mensen voor zich te winnen. Jong talent dat impact voor de zorg wil maken en affiniteit heeft met procesoptimalisatie en datagedreven werken. Jong talent is gewend aan het werken met nieuwe technologie en door hun onbevangenheid ontdekken ze vaak nieuwe wegen. Afgelopen periode hebben we noodgedwongen ervaren hoe jonge, onervaren collega’s vaak als vanzelfsprekend omschakelden naar digitaal werken en anderen daarmee inspireerden en meekregen. Ze wierpen zich op als kartrekker van de noodzakelijke digitale verandering. En daarmee zijn we nog niet klaar!

 

Een flexibel concept

Waarom wachten met het aantrekken van jong talent als het vandaag kan? ORMIT geeft je direct toegang tot met zorg geselecteerde talenten die direct resultaat boeken en impact maken door hun proactieve houding, hun resultaatgerichtheid, verbindende kwaliteiten en digitale mindset. Wij bieden een flexibel concept aan waarbij je talent op verschillende manieren kan inzetten binnen jouw organisatie. Zo kan je kiezen voor tijdelijke inhuur voor een project of vervanging gedurende een verlof. Ook kun je kiezen voor een vorm waarbij je tijdelijke inzet verbindt aan het invullen van een (toekomstige) vacature voor jong talent in jouw organisatie.

Als ORMIT verbinden wij de wensen van organisaties aan de wensen van jonge talenten. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat je de kwaliteiten van jong talent optimaal benut als je de praktische ervaring van een job combineert met een gericht ontwikkelprogramma. Daarnaast is deze mogelijkheid om zich verder te kunnen ontwikkelen een belangrijke reden voor jong talent om te kiezen voor een bepaalde job, organisatie en sector.

Ons concept bestaat uit verschillende bouwstenen die naar wens kunnen worden ingezet. Denk aan het werven en selecteren van bij jouw organisatie passende talenten, coaching-on-the-job, trainingen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, een specifieke inhoudelijke opleiding, coaching, intervisie, het bijdragen aan strategische of innovatieprojecten en variatie in de duur van een traject en het na afloop wel of niet in dienst treden. Graag bespreken we samen met jou welke oplossing het best past bij de behoefte van jouw organisatie en past binnen het beschikbare budget. Maak een afspraak om samen van gedachten te kunnen wisselen! Je kunt ook een kijkje nemen bij onze talenten.

 

Maak een afspraak >>

Ontmoet de talenten >>