Kom jij naar de ORMIT BBQ?

Kom jij naar de ORMIT BBQ?

ORMIT Nederland

ORMIT Nederland

     

Wij houden ervan! Lekker in de tuin en de hele avond buiten zitten. De BBQ aan, zorgvuldig de beste ingrediënten inkopen, lekkere sausjes en salades maken, en bakken maar. Of je nu zin hebt in een mooi stukje vlees, een lekker stukje vis of heerlijke gegrilde groenten. De BBQ geeft je dat zomerse gevoel en het is nog eens gezellig ook!

Ons succesrecept is de ORMIT BBQ spies. Het samenstellen ervan begint met een stevige prikker waar we de perfecte combinatie van ingrediënten aanrijgen. Vervolgens vereist het precies goed gaar laten worden en het voorkomen dat de prikker niet breekt of vlamvat, vooral aandacht en de nodige bakkunst. Dat geldt ook voor onze special, de ORMIT-spies.  

Wil je weten uit welke ingrediënten onze superspies bestaat? Lees hier dan verder!

De prikker 

Het succes van de ORMIT-spies begint met een goede voorbereiding, het vinden van de juiste ingrediënten. Voor ons betekent dit het werven en selecteren van jonge talenten voor onze verschillende traineeships. Variërend in achtergrond en inhoudelijke interesse, maar allemaal met een ontwikkelgerichte, nieuwsgierige houding, oprechte interesse in anderen en een grote dosis voorwaartse energie.  

Vervolgens zorgen we voor een sterke prikker: een stevig fundament van persoonlijk leiderschap en sterk ontwikkelde soft en change skills. Hét gemeenschappelijke en onderscheidende kenmerk van de trainees in onze verschillende traineeships. 

En last but not least zorgen onze chefkoks, onze talent development professionals, voor een uitgekristalliseerde kruidenmix van training en coaching en de juiste aandacht tijdens het bakken. Hierbij het advies van een reclameslogan volgend: "Je moet er wel even bijblijven voor het beste resultaat.” 

Het wat is dat resultaat? Jonge talenten met de drive en de intrinsieke motivatie om complexe projecten en processen van de grond te krijgen. Ze stralen energie uit, zijn onbevangen, hebben een open houding en maken makkelijk contact. Het zijn teamplayers op zoek naar creatieve oplossingen: brutaal leergierig met een hoge 'snapsnelheid’. 

De ingrediënten 

BBQ_zomer 21_blog

Wil je ons succesrecept maken? Met welk van deze ingredienten stel jij jouw perfecte  ORMIT-spies samen? 

Een klassieker: projectmanager 

Voor veel van onze opdrachtgevers managen onze trainees een project of proces. Op basis van agile, scrum of lean brengen ze teams en processen naar een next level. Ze vervullen rollen als projectmanager, project lead, PMO, procesmanager of scrum master.  

Dit blijft een topper tijdens elke BBQ!  

Met een pittige bite: changemaker 

Je kunt op onze trainees bouwen bij een veranderopgave. ORMIT’ers hebben de juiste set aan skills om een verandering te bewerkstelligen. Als business change lead, game changer, transformatie lead of business development partner hebben ze bewezen vernieuwing en innovatie door te voeren. 

Hiermee ben je de held van de BBQ! 

Anders dan anders: business consultant 

Onze trainees kennen nog geen gebaande paden, waardoor ze met een onbevangen blik én met grote dosis nieuwsgierigheid naar jouw business vraagstukken kijken. Daar komen vaak verrassende oplossingen en aanpakken uit voort, die ze vervolgens ook weten te realiseren samen met anderen. 

Altijd verrassend. Zeker eens proberen dus! 

Een vleugje groen: energietransitie talent 

Trainees in ons Energietransitie Talent Programma zijn gedreven om met hun talenten een bijdrage te leveren aan de realisatie van de energietransitie en het behalen van de klimaatdoelstellingen. Dit doen ze bijvoorbeeld in rol van projectmanager, game changer of data professional.  

Niet te stuiten. Overlopend van energie! 

Red hot Vlammrs: datatalent 

Onze datatalenten, Vlammrs, helpen organisaties bij het laten slagen van dataprojecten. Ze brengen een combinatie van data- en analytics-kennis en sterke soft skills met zich mee. Waar nodig ondersteund door de ervaren professionals van ORTEC en ORMIT. 

Houd jij van extra hot? Dan is dit wat je wil! 

Product owner

Werken met de nieuwste technologieën of juist tastbare producten? Daar wordt een ORMIT’er blij van. In de rol van product owner nemen ze verantwoordelijk voor het maximaliseren van de waarde van zowel het product als het agile projectteam. Ze verbinden strategie aan de dagelijkse operatie.  

Zonder twijfel altijd raak!

 

Bereid jij je ook voor op zo’n heerlijke BBQ tijdens een zwoele zomeravond en ben je op zoek naar verrassende smaken? We denken graag met je mee! Schroom niet om onze BBQ-boys en girls te contacten! 

Ontmoet de talenten Maak een afspraak